Qëkurse Partia Socialiste erdhi në pushtet më 2013, në Shqipëri janë vrarë në punë së paku 42 minatorë

Qëkurse Partia Socialiste erdhi në pushtet më 2013, në Shqipëri janë vrarë në punë së paku 42 minatorë. Nuk kanë vdekur aksidentalisht. Janë vrarë prej makutërisë së pronarëve të galerive dhe indiferencës së qeverisë. Minierat e Shqipërisë janë kthyer në zgafelle ferri, ku jeta e minatorit nuk kushton as sa Read more…