Previous
Next

12 vjet Aktivizëm

Kauzat ku ne besojmë

IMG 2181 removebg preview 1 e1673978346385

Platforma Qytetare

Platforma qytetare është iniciativa e Lëvizjes Bashkë për hartimin e një programi për qytetin e Tiranës nga propozime të mbledhura e të hartuara kolektivisht nëpër lagjet e qytetit.

BASHKOHU ME NE

Ndryshimet rrënjësore demokratike nuk mund të arrihen nga veprimet individuale të një njeriu, e as të një grupi njerëzish, por vetëm përmes përfshirjes së gjerë dhe aktive të qytetarëve që i kërkojnë këto ndryshime.

   Levizja Bashke Levizja Bashke

   Media

   BASHKË

   Qëndrime

   Vizioni Ynë

   Skip to content