Komunikatë

Nëse një qytetar i thjeshtë nuk paguan rrymën elektrike, ai shkon në burg. Nëse një punëtor ndërton shtëpinë pa leje, ai shkon në burg. Nëse njeriu i varfër vjedh një çamçakëz, ai shkon në burg. Por nëse një politikan abuzon me pasurinë publike, u shkatërron shtëpitë dhe u merr jetën Read more…