Qeveria harron naftëtarët

Pak ditë më parë qeveria bëri publike paketën e mbështetjes financiare për të punësuarit/vetëpunësuarit të cilët janë prekur ekonomikisht nga situata e shkaktuar nga Covid-19. Sipas kritereve të vendosura, nga kjo paketë janë të përjashtuar shumë grupe shoqërore, ndër më nevojtarët. Mes të tjerësh, edhe naftëtarët e Ballshit dhe punëtorët Read more…

Solidaritet me naftëtarët e Ballshit

Vendi ynë po kalon ditë shumë të vështira. Emergjenca shëndetësore përkeqësohet nga dështimi pararendës i modelit ekonomiko-shoqëror: papunësi, paga e pensione të ulëta, lënie pas dore të spitaleve e shkollave publike etj. Edhe në ditë të zakonshme, me mijëra bashkëqytetarë gjenden në zgrip të mbijetesës. Sot, kur vendi është tërësisht Read more…