Këto foto janë publikuar në faqen Reporter.al. Në to tregohet afërsia mbytëse e minatorëve në galeri, që në kushtet e pandemisë është veçanërisht e rrezikshme për jetën dhe shëndetin.

Ky është krim. Ai ka një autor dhe një motiv: oligarkun Samir Mane dhe etjen e tij për fitim. Ai ka një sërë bashkëpunëtorësh: nga Edi Rama te drejtuesit e korruptuar të inspektorateve të shëndetit dhe të punës.

Ndalni punën në minierë! Paguani minatorët!

Categories: Qëndrime